Grafmonumenten bij De Block Natuursteen - Landgraaf

De Block Natuursteen biedt u een ruime keuze uit diverse grafmonumenten in alle granietsoorten en hardsteen en daarbij diverse toepassingen aan monumenten in glas of RVS. Een grafmonument is een persoonlijk monument; een tastbare herinnering waar nabestaanden naar toe komen om hun geliefde te herdenken en troost te vinden. Velen weten niet wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een gedenkmonument. De vormgeving, het gesteente en de tekst. Wilt u gebruik maken van een foto of een symbool, dat tijdens het leven van belang is geweest? Iedereen is anders en dat kan tot uitdrukking komen in het ontwerp van een grafmonument.
Wij adviseren u graag in de privé sfeer in onze showroom bij de keuze van een monument dat voldoet aan al uw wensen.
 • informatie over RMP grafmonumenten van vóór 2018
  informatie over herstellingen van RMP grafmonumenten
  Beste klant,
   
  Regelmatig worden wij benaderd met betrekking het herstellen van RMP grafmonumenten onder garantie, terwijl deze nimmer door ons geleverd en/of uitgevoerd zijn. Hierover blijken grote misverstanden te bestaan. Als bedrijf hebben wij in juni 2018 met de toenmalige eigenaar van de merknaam RMP Grafmonumenten een overeenkomst gesloten waarbij wij het recht hebben verworven om deze merknaam en de onder deze naam te vervaardigen producten te mogen vermarkten en verkopen. Daarbij hebben wij de werkzaamheden die tot juni 2018 door het vorige bedrijf zijn uitgevoerd en opgeleverd, nimmer overgenomen en daarmee ook niet de bijbehorende garantie. Er is dus nimmer sprake geweest van een algehele overname van het bedrijf en/of door dat bedrijf geleverde producten en werkzaamheden. Dat betekent dat wij ook op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor het nakomen van garantie op producten en werkzaamheden uitgevoerd door dat bedrijf tot juni 2018. Voor zover u een klacht heeft waarvoor, kosteloos,  herstel op grond van de garantiebepalingen aan de orde is en die betrekking hebben op werkzaamheden uitgevoerd voor juni 2018, dient u zich dan ook te wenden tot het bedrijf dat die heeft uitgevoerd. Uit signalen begrijpen wij dat dit bedrijf u echter toch naar ons verwijst, omdat hij van mening is dat wij daarvoor wel degelijk aansprakelijk zouden zijn. Uit het bovenstaande mag blijken dat dit niet juist is. Echter voor u als klant is dit heel vervelend. Hoewel wij dus niet aansprakelijk zijn voor het, kosteloos, uitvoeren van de herstelwerkzaamheden op grond van de garantiebepalingen, willen wij u uiteraard graag van dienst zijn en samen met u naar een passende oplossing zoeken, waarbij wij het herstel, uit coulance en onverplicht, zouden kunnen uitvoeren tegen een passende vergoeding voor de door ons te maken kosten.
   
  Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
   
   
  Met vriendelijke groeten,
   
  Mieke Clevers
  De Block Natuursteen
Reeweg 110
6374 BZ Landgraaf

045 5320862
06 53110475

mailDB

Facebook


openingstijden:
• maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00 uur
• zaterdag 9:00 tot 13:00 uur
• vanaf november: zaterdag gesloten
• buiten deze openingstijden alleen op afspraak
Stacks Image 263_54De Block Natuursteen is een familiebedrijf dat sinds 1965 actief is in de natuursteen branche. Wij bieden u jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen en dat alles onder één dak.
U vindt De Block Natuursteen aan de Reeweg 110 in Landgraaf, op het industrieterrein Abdissenbosch.
Stacks Image 263_52
Meer informatie over herstellingen aan grafmonumenten die voor 2018 geleverd zijn door RMP grafmonumenten uit Schimmert leest u hier.
Stacks Image 263_60
Download hier onze Algemene Voorwaarden

VACATURE MEDEWERKER NATUURSTEEN

Ben je geïnteresseerd in het natuursteen vak, heb je vakkennis en ben je niet te beroerd om de handen uit te mouwen te steken, dan zijn we opzoek naar jou.

We zijn op zoek naar iemand die het vak kent of geïnteresseerd is om het vak te leren. We zijn een kleinschalig bedrijf waarbij ieder personeelslid buiten zijn hoofdtaak ook andere taken van het natuursteen vak moet uitvoeren, het werk is dus zeer afwisselend.
De taken bestaan uit: het zagen, polijsten en bewerken van verschillende soorten natuursteen. Het plaatsen, stellen en repareren van monumenten en bouwwerkzaamheden van verschillende soorten natuursteen. Kortom zeer gevarieerd en afwisselend werk. Kennis in dit vak een pre maar geen must.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 16:30
werktijden / dagen zijn in overleg.

ZZP’er is ook welkom

De Block Natuursteen
Reeweg 110
6374 BZ Landgraaf
Tel: 045-5320862 of 06-53110475
info@deblocknatuursteen.nl